Om oss

Børge Olsen Racing AS ble dannet i 2001 etter at primus motor Børge synes det var på tide å få brukt erfaring og egenskaper på en bedre måte enn som ansatt i et stort firma. Børge har interessert seg for motor, bil og tuning fra tidlig alder og bilbransjen var et naturlig valg.

Om Børge Olsen AS

Karrieren begynte hos Teigland på Nesttun i 1982. På den tiden var det amcars som gjaldt og Børge ervervet seg kjapt en Camaro som fikk racing understell, dobbelt turbo og 700+ hk. Videre turbo erfaring ble det med en Audi 80 forgasser som ble bygget om til overladet turbo motor. 210 hk på 950kg var en liten bombe. Neste bil ble Audi 100 turbo Quattro som fikk Haltech ECU og to store intercoolere og 400hk. På dette tidspunktet begynte Audi med S-klassen og det naturlige valget ble famlie-raceren S4 1992 som i dag er godkjent med 419KW(570HK) i vognkort. 

Børge Olsen Racing AS sin profil går ut på å ha fornøyde kunder som kommer igjen. Vi står for kvalitet og vår erfaring i alle bilens fagfelt gjør oss meget kompetente til å gjøre jobben riktig første gang.

  • Våre mål er tilfredse kunder.
  • Vi har kunder fra fra hele Norge og for oss er ingen jobb for liten eller for stor.
  • Service gjør vi etter fabrikkens spesifikasjoner og ofte utfører vi en del ekstra som vi har erfart er viktig for at bilen din skal være tipp topp. Vi firer ikke på disse kravene for å få bilen fort unna...

Har du spørsmål?

Vi hører gjerne fra deg.
Bruk skjemaet for å kontakte oss.

Hva står i bildet?