Børge Olsen Racing AS ble dannet i 2001 etter at primus motor Børge synes det var på tide å få brukt erfaring og egenskaper på en bedre måte enn som ansatt i et stort firma. Børge har interessert seg for motor, bil og tuning fra tidlig alder og bilbransjen var et naturlig valg.

Karrieren begynte hos Teigland på Nesttun i 1982. På den tiden var det amcars som gjaldt og Børge ervervet seg kjapt en Camaro som fikk racing understell, twin turbo og 700+ hk. Videre turbo erfaring ble det med en Audi 80 forgasser som ble bygget om til overladet turbo motor. 210 hk på 950kg var en liten bombe. Neste bil ble Audi 100 turbo Quattro som fikk Haltech ECU og to store intercoolere og 400hk. På dette tidspunktet begynte Audi med S-klassen og det naturlige valget ble famlie-raceren S4 1992 som i dag er godkjent med 419KW(570HK) i vognkort. 

Børge Olsen Racing AS sin profil går ut på å ha fornøyde kunder som kommer igjen. Vi står for kvalitet og vår erfaring i alle bilens fagfelt gjør oss meget kompetente til å gjøre jobben riktig første gang.

RING OSS

Kontakt oss

ÅPNINGSTIDER

Man - Fre: 08:00 - 17:00

OVER 45ÅRS ERFARING I BILBRANSJEN

VÅRE TJENESTER

BESØK OSS

Med over 45 års erfaring i bransjen tilbyr vi en unik kompetanse. Vi gjennomfører små og store arbeidsoppgaver i henhold til kundens ønsker og fabrikantens spesifikasjoner. 

- Eu-kontroll 

- Service & Inspeksjon
- TÜV-Godkjent Tuning - MTM

- Mekaniske Reparasjoner  

- Elektriske Reparasjoner

- Karosseriarbeid 

- Bremsetest, Avgasstest

- Salg Av Dekk & Felg

- Understellbehandling (Fluid Film)

Juvikflaten 12
5308 Kleppestø

Norge

© 2021 Børge Olsen Racing AS